Gabriela Pascaru
Gabriela Pascaru

Pe colega noastră Gabriela Pascaru o recunoașteți de la toate evenimentele Dr. Oetker Professional, unde vine să ofere consultanță și inspirație de fiecare dată.2 În această perioadă, și ea și-a anulat toate evenimentele, dar își păstrează optimismul și încearcă să vadă timpul liber primit ca pe o investiție în dezvoltarea profesională și personală. Iată ce mesaj le transmite colegilor din industria ospitalității în acest scurt #professionaltalk.

Reinventarea afacerilor din industria ospitalităţii în 2020

Măsurile de distanțare și restricțiile care s-au modificat de pe o zi pe alta i-au făcut pe managerii și antreprenorii din industria ospitalității să se adapteze din mers, să dea dovadă de ingeniozitate și solidaritate fără precedent și să folosească toate resursele de optimism pe care le au.

citeşte mai mult
10 măsuri pentru protejarea personalului şi a clienţilor din restaurante

În acest moment, majoritatea operatorilor din industria ospitalității au luat deja o serie de măsuri de limitare a răspândirii coronavirusului. Prezentăm, însă, aici, o listă cuprinzătoare de idei pentru cei care vor să facă tot posibilul pentru a-și proteja clienții și personalul. 

citeşte mai mult
Design de distanţare – cum vor arăta restaurantele de acum încolo

Fiecare criză mondială de sănătate, cum au fost cele provocate de holeră, tifos sau gripă, a avut un impact de scurtă sau de lungă durată în felul în care arată restaurantele. Proprietarii care pot anticipa ce schimbări merită o investiție de viitor și ce tendințe sunt doar de moment vor avea cel mai mult de câștigat.

citeşte mai mult