Despre Dr. Oetker

Despre Dr. Oetker Professional

Filosofia “calitatea este cea mai bună rețetă” ne ghidează deciziile încă din 1891.

Dr. Oetker Professional a devenit brandul sinonim cu calitatea, oferindu-le managerilor și angajaților din industria ospitalității soluții integrate dedicate nevoilor lor: gust constant, costuri reduse, rapiditate și eficiență.

Lucrăm continuu la dezvoltarea soluțiilor care să inspire creativitate în bucătărie și să garanteze succes în business.

Fiecare produs disponibil este de cea mai bună calitate și realizat cu cele mai atent alese ingrediente. Sunt ușor de preparat, astfel că salvează timp și costuri, garantând în același timp preparate la fel de reușite de fiecare dată.

Despre Dr. Oetker

Echipa noastră de experți colaborează zi de zi cu managerii și angajații din industria ospitalității printr-un real parteneriat care le oferă afacerii lor varietatea și calitatea pe care o așteaptă clienții acestora. 

O afacere de familie cu o moștenire de peste 100 de ani

Renumele Dr. Oetker se bazează pe încrederea câștigată prin calitatea constantă a produselor și prin accentul pus permanent pe inovație.

Familie şi responsabilitate

Despre Dr. Oetker

În Germania, compania Dr. Oetker e responsabilă de aproape 4.500 de angajaţi și de aproximativ 400 de produse diferite. Pentru consumatorul german, Dr. Oetker este cea mai cunoscută, iubită şi cea mai folosită marcă din domeniul alimentar, brandul fiind lider de piață pentru aproape toate sortimentele. 

Activităţile profesionale au orientare internaţională: Dr. Oetker International GmbH curpinde numeroase societăţi de producţie şi distribuţie Dr. Oetker. În afara Germaniei, activează companii în vestul şi estul Europei, precum şi în Canada sau Brazilia, însumând în total peste 12.050 angajaţi.

De mai bine de 100 de ani, LABORATORUL DE TESTĂRI garantează reuşita produselor Dr. Oetker prin testarea ingredientelor, a modurilor de preparare şi de dezvoltare de reţete.

Managementul calităţii

Despre Dr. Oetker

Calitatea e cea mai bună reţetă. Când spunem Dr. Oetker, spunem produse de cea mai bună calitate, foarte ușor de preparat și cu gust deosebit. Recunoaşterea calităţii se regăsește în toate activitățile companiei şi este un factor decisiv pentru succes. Pentru garantarea standardelor de înaltă calitate şi siguranţă ale produselor Dr. Oetker, au fost luate numeroase măsuri pentru recunoaşterea imediată a posibilelor riscuri în procesele de dezvoltare, producţie, ambalare şi transport. La dezvoltarea de produse se testează intensiv modul de preparare şi ambalare. Prin testele senzoriale se verifică dacă produsul corespunde cerinţelor ridicate ale consumatorilor. Furnizorii de materii prime sunt foarte atent selectați şi controlaţi. Materiile prime sunt testate cu exactitate şi sunt prelucrate numai dacă toate analizele probelor prelevate nu prezintă riscuri. În timpul proceselor de producţie se respectă standardele de înaltă calitate şi siguranţă.