Evenimente

 

Participarea la cele mai relevante evenimente de profil e o altă modalitate prin care suntem aproape de clienții noștri. La standul Dr. Oetker Professional sunt prezentate cele mai noi si eficiente soluții pentru profesioniștii din domeniu. În plus, specialistul nostru Ing. Tehnolog Gabriela Pascaru oferă live consultanță specializate însoțite de degustări memorabile.
Din dorința de a participa activ la dezvoltarea industriei ospitalității, Dr. Oetker Professional profită de orice oportunitate de a motiva și inspira specialiștii din domeniu. 


Asta se traduce prin consultanță și demonstrații personalizate clienților din industria HoReCa, prin intermediul cărora clienții descoperă singuri versatilitatea produselor și totodată eficiența pe care le-o pot oferi. Dacă vrei să programăm o astfel de întâlnire, dă-ne un e-mail la professional@oetker.ro.


Colaborarea cu specialiști care la rândul lor cred în creativitate în bucătărie face și ea parte din eforturile Dr. Oetker Professional de a răspunde celor mai exigenți clienți.

Un exemplu recent? O demonstrație culinară de la Chef Dexter. 

Vezi video

Vezi mai multe