Menţiuni legale

Menţiuni legale

Responsabil pentru informaţiile din acest site este:

Dr. Oetker RO S.R.L.

Str. Albeşti nr.50
RO-115300 
Curtea de Argeş, România
Telefon:+40 (0) 248 507 001
Fax: +40 (0) 248 507 009

Utilizarea site-urile noastre

Aveți dreptul de a vizualiza conținutul site-urilor noastre în scopuri personale și jurnalistice. Orice reproducere, distribuire și / sau republicare a conținutului necesită acordul nostru scris.

Dreptul de proprietate intelectuală

Conținut descărcabil de pe site-urile noastre este protejat prin dreptul de autor. Acest lucru este valabil în special la conținutul de tip text, imagine, fișiere audio / video și baze de date.

Denumirile, logo-urile, ambalajele și ilustrațiile produselor prezentate pe site constituie mărci comerciale și sunt protejate prin lege. În plus, produsele noastre pot fi, de asemenea, protejate în alte moduri (de exemplu, de diferite brevete).

 

Orice utilizare neautorizată a site-urilor noastre, denumirilor sau designurilor produselor noastre constituie o încălcare a drepturilor de autor, mărcii comerciale sau a altor drepturi de proprietate intelectuală.

Responsabilitatea pentru conținut

Conținutul site-urile noastre este atent verificat. Cu toate acestea, nu ne putem asuma răspunderea sau garanta corectitudinea sau caracterul exhaustiv al conținutului.

Răspunderea noastră pentru daune rezultate din sau în legătură cu utilizarea site-ului nostru este limitată la acele daune provocate de către noi sau reprezentanții noștri în mod intenționat, prin neglijență, care aduc un prejudiciu asupra vieții sau sănătății corporale.

 

Site-urile noastre pot conține linkuri către site-uri operate de către terțe părți ("site-uri terțe"). De asemenea, în unele site-uri sau secțiuni (comentarii, discuții) pot exista informații scrise de către persoane neasociate în niciun fel cu Dr. Oetker ("contribuții terțe").

Nu suntem responsabili pentru conținutul site-urilor terțe șau pentru contribuțiile terților și ne disociem de orice încălcare a reglementărilor legale sau a drepturilor unor persoane ce ar putea reieși din aceste conținuturi.

Dacă identificăm încălcări ale legii sau ale drepturile persoanelor din partea terților, vom sterge imediat linkurile sau postările, acolo unde este posibil din punct de vedere tehnic.