Reţete

Ciocco Latte classic

Concepută după o rețetă italiană, Ciocco Latte are o consistență unică, densă și cremoasă, datorită conținutului ridicat de cacao și a preparării cu lapte.
Gustul ciocolatei calde de la Dr. Oetker e gustul prieteniei adevărate, e gustul irezistibil al momentelor dragi alături de prieteni. Savurează ceea ce contează în viața ta, savurează emoția relațiilor sincere, savurează până la ultima linguriță adevarata ciocolată caldă!

Unitatea de vânzare:

1 cutie = 25 plicuri x 30 g

1 bax = 3 cutii x 25 buc x 30 g

Preparare rapidă. Raport bun calitate-preț.

Produsele pot fi preparate conform indicațiilor de pe plic, dar pot fi și baza unor rețete personalizate de fiecare bucătar în parte.

Gramaj : 30 g

1. La espressor: Într-un vas mic se toarnă conţinutul plicului. Se adaugă 120 ml lapte şi se amestecă bine.
Se lasă să fiarbă la aburi (sub dispozitivul cu aburi al maşinii de cafea espresso), se toarnă în cană şi se serveşte la temperatura dorită, amestecând
din când în când.
2. În cuptorul cu microunde: Într-o cană se toarnă conţinutul plicului. Se adaugă 125-150 ml lapte şi se amestecă bine. Se fierbe 1 minut la 1000 Waţi şi
se amestecă bine, apoi se fierbe încă 1 minut şi 10/20 secunde.
Se serveşte la temperature dorită, amestecând din când în când.
3. Pe foc:
Într-un vas mic se toarnă conţinutul plicului. Se adaugă treptat 180 ml lapte şi se amestecă bine.
Se pune pe foc şi după ce a început să fiarbă, se mai lasă aprox. 30 secunde. În tot acest timp, se amestecă încontinuu. Se toarnă în cană şi se serveşte la temperatura dorită.