Reţete

Crème Olé cu ciocolată

Se prepară simplu şi rapid (urmezi 3 paşi şi este gata în doar 3 minute).

Se prepară cu lapte rece, nu necesită fierbere.

Ambalaj special pentru Horeca (1000 g).

Raport bun calitate - preţ - cantitate.

Gramaj: 1000 g
Informaţii nutriţionale:Per 100 g
Valoare energetică

1,602 KJ

379 Kcal

Grăsimi

    - din care acizi grași saturaţi

3.4 g

2.1 g

Glucide

    - din care zaharuri

79 g

52 g

Proteine 4.4 g
Sare 0.03 g

 

Zahăr, amidon modificat din porumb, cacao cu conținut redus de grăsime (10-12% unt de cacao), cacao pudră (20-24% unt de cacao), 3,5% ciocolată cu 50% substanță uscată totală de cacao (zahăr, masă de cacao, cacao cu conținut redus de grăsime (10-12% unt de cacao), unt de cacao, emulsifiant (lecitină din floarea soarelui). Poate conține: lapte, soia, alune, agent gelatinizant (carboximetilceluloză), aromă.

Într-un vas se toarnă lapte rece, apoi se adaugă conținutul plicului. Se amestecă cu mixerul, la viteză mică la început, apoi se continuă 3 minute la viteză mare. Pentru cantități mai mari se mărește timpul de amestecare. Desertul obținut se porționează în vase pentru desert și se poate servi imediat. Dacă nu se dorește servirea imediată, se păstrează la frigider. Se obțin aprox. 57 porții x 100 g.