Carrot Cake by Jakob Hausmann & Gabriela Pascaru
Carrot Cake by Jakob Hausmann & Gabriela Pascaru

Clienții restaurantului tău ar fi surprinși să afle ce simplu și rapid se prepară acest tort impresionant cu blat pufos și cremă fină. Aceasta e puterea ingredientelor Dr. Oetker Professional, create special pentru profesioniștii din industria ospitalității preocupați de creativitate și eficiență în același timp. 

 

6-8 porții

Ingrediente blat: 

  • 190 g mix pentru prăjituri şi tarte  Dr. Oetker Professional
  • 1 ou 
  • 65 g unt  
  • 100 g morcov ras 
  • 25 g zahăr
  • 25 ml lapte 
  • 3 g scorţişoară
  • 2 g nucşoară 
  • 25 g nucă 

Ingrediente cremă: 

  • 65g unt 82%
  • 75 g zahăr pudră 
  • 40 g cremă de brânză
  • 50 g frişcă bătută 50 gr.
  • 5 g zahăr vanilinat Dr. Oetker
  • 6 g coajă rasă de lămâie Finesse Dr. Oetker

Decor: 

  • Fâșii de morcov deshidratate
  • Zahăr pudră cu aromă de vanilie Dr. Oetker Professional
  • Fructe proaspete, la alegere

 Mod de preparare blat:

  1. Se omogenizează untul cu ouăle şi zahărul, apoi se adaugă laptele şi morcovii raşi;
  2. Se adaugă Mixul pentru prăjituri și tarte Dr. Oetker Professional, nuca, scorţişoara şi nucşoara, amestecând până se omogenizează ;
  3. Compoziţia obţinută se toarnă într-o formă de copt cu dimensiunea de 26 x 21cm. 
  4. Timp de coacere 20 - 30 minute la 170 ⁰ C;

Mod de preparare cremă Dr. Oetker Professional:

  1. Se amestecă untul cu zahărul pudră Dr. Oetker Professional, crema de brânză, Finesse de lămâie Dr. Oetker Professional, iar la final adăugăm frişca bătută, amestecând lejer;

Asamblare: 

După coacere şi răcire tăiem blatul în forma dorită (dreptunghi, pătrat, rotund) și turnăm crema de brânză cu ajutorul poșului cu șpriț sau dui, iar deasupra adăugăm încă un strat de blat;

Decor:

Deasupra cernem zahăr pudră Dr. Oetker Professional și decorăm cu felii de morcov deshidratate și fructe

 


Dr. Oetker Professional este nu doar un furnizor de materii prime, ci un furnizor de soluții.

Descoperă cum putem lucra împreună