Restaurant design & decor ideas
Restaurant design & decor ideas
Design instagramabil? Yes, please!

Cu o generație tânără care este super prezentă în mediul online, restaurantele trebuie să țină pasul cu cerințele lor și să le ofere un context perfect pentru poze minimaliste, moderne și cu un vibe demn de 2019, dacă nu chiar din viitor.

 

1. Bucătărie deschisă

Clienții își doresc să se simtă implicați în tot procesul de preparare, de aceea, ia în calcul să faci din bucătărie un loc deschis, integrat în restaurant. De acum înainte rupem bariele între bucătării și spațiul de servire. Totul este vizibil și primitor.

 

 

2. Mese comune

 

Consumatorii caută experiențe culinare speciale, cu o atmosferă mai socială ca oricând. De aceea, spațiile de mese comune se află în topul “must have” al acestui an. Oferind mese deschise și spații comune în rândul clienților, creezi o atmosferă socială perfectă pentru cei care doresc să interacționeze atât cu mâncarea, cât și cu cei din jurul lor.

Restaurant design & decor ideas

3. Plants, plants, plants

Mini junglele urbane sunt la mare succes în orașele pline de beton. Nu te limita la 2-3 plante decorative. Go all in cu pereți din mușchi, pereți plini de plante, plante agățătoare, toate tipurile de flori care îți dau impresia că ai ieșit din orașul aglomerat și ai pășit spre oaza de liniște și verdeață de care ai nevoie.

 

Restaurant design & decor ideas

4. Natural feelings or industrial looks

 

Îmbină stilul scandinav, care pune accentul pe lemn și minimalism, cu accente industriale: metal, geometrie, linii simple. Nu uita să adaugi și elemente confortabile, care aduc un plus de cozyness și invită la petrecut mult timp în restaurant.

5. Culori îndrăznețe și izbucniri de texturi

Decorează restaurantul după oamenii care îl vor frecventa. Tineri? Îndrăzneți, bold și puternici, așadar, culorile tari și speciale sunt alegerea perfectă pentru ei. Dacă totuși ți se pare prea mult, află că pastelurile sunt și ele pe gustul consumatorilor tineri. Poți alege și diverse modele de tapet pentru pereți care să combine mai multe texturi, culori.

 

6. Tacâmuri și veselă în trend

 

Alege tacâmuri mate, din oțel inoxidabil: negre, gri, aurii, cameleon, în forme minimaliste și simple. Orice ai alege din lista aceasta, vei fi pe placul viitorilor clienți. De asemenea, renunță la farfuriile clasice, sau alege modele neconvenționale: farfurii mate negre, roz pal, verde mentă, sau încearcă forme dreptunghiulare, negre sau gri, făcute din piatră ardezie.

Restaurant design & decor ideas

 

În concluzie, personalitatea și căldura locului vor conta în designul restaurantelor demne de anul 2019. Cu scaune personalizate, multifuncționale, pereți tapițați care izbucnesc în texturi și culori îndrăznețe, plante din abundență și minimalism, 2019 se preconizează a fi un an pur și simplu frumos.

După ce ai terminat de decorat restaurantul, află și cum să pui restaurantul în valoare prin social media: https://bit.ly/2oMl53W.


Dr. Oetker Professional este nu doar un furnizor de materii prime, ci un furnizor de soluții.

Descoperă cum putem lucra împreună