Reţete

Mix pentru brioșe cu cacao

Se prepară ușor, rapid și cu ingrediente la îndemâna oricui. Rezultate sigure.

Potrivite în orice moment al zilei și cu orice ocazie (mic dejun, coffee break-uri, gustări, la cafea). Se pot pregăti atât simple, dar și în combinație cu fructe, fulgi de ciocolată etc., în funcție de inspirația fiecărui bucătar.

Gramaj: 795 g
Informaţii nutriţionale:Per 100 g
Valoare energetică

1,549 KJ

365 Kcal

Grăsimi

    - din care acizi grași saturaţi

1.1 g

0.5 g

Glucide

    - din care zaharuri

81 g

43 g

Proteine 6 g
Sare 1.2 g

 

Făină albă de grâu de tip 480, zahăr, cacao cu conținut redus de grăsime (10-12% unt de cacao), amidon modificat din cartofi, agenți de afânare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), agent gelatinizant (gumă de celuloză), aromă. Poate conține: (lapte).

Pentru o porție (12 brioșe):
1. Se preîncălzește cuptorul: electric la 180°C, cu aer cald la 160°C, cu gaz la treapta 2-3. Vă rugăm să țineți cont de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.
2. Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru brioșe, uleiul, ouăle și laptele, apoi se amestecă cu mixerul la viteză mare timp de 2 minute. Pentru cantități mai mari se mărește timpul de amestecare.
3. Aluatul se dozează în cantități egale în formele de copt pentru brioșe sau în tava specială pentru brioșe. Timp de coacere 20-25 minute.