Black Forest Cupcake

Black Forest Cupcake

Ingrediente

265 g Mix Muffins ciocolată
3 ouă
150 ml ulei
40 ml lapte
150 g vişine congelate

Pentru decor:

125 g ciocolată neagră
100 g gem de zmeură
48 g Mix de spumă pentru deserturi cu gust de frişcă 
130 ml lapte rece
12 cireşe confiate

Mod de preparare:

Blat:

1. Se preîncălzeşte cuptorul: electric - 180°C, aer cald - 160°C, cu gaz - la treapta 2-3.
Vă rugăm să ţineţi cont de indicaţiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.


2. Într-un vas de mixer se pun uleiul, ouăle, laptele, mixul pentru muffins şi se amestecă cu mixerul la viteză mare timp de 2 min.
Pentru cantităţi mai mari se măreşte timpul de amestecare.
Aluatul se dozează în cantităţi egale în formele de copt, după care se adaugă vişinele congelate. Timp coacere: aproximativ 20-25 min.

 

Mod de prezentare:

După răcire se unge fiecare brioșă cu gem. Se poate decora cu aveline de frișcă. Peste frișcă se poate adăuga câte o cireașă confiată și fulgi de ciocolată.

Obține o ofertă personalizată

Alătură-te comunității Dr. Oetker Professional!

Trimitem lunar rețete și inspirație pentru profesioniștii industriei HORECA.

Abonare la newsletter