8-10 porții
Ingrediente aluat:
- 165 g mix pentru prăjituri şi tarte Dr. Oetker Professional
- 1 ou
- 50 g unt 82%
Ingrediente umplutură:
- 500 g cremă de brânză
- 100 g zahăr
- 3 ouă
- 10 g zahăr vanilinat Dr. Oetker Professional
- 6 g coajă rasă de lămâie Finesse Dr. Oetker
- 60 g Crème Olé Dr. Oetker Professional
- 300 ml lapte rece
Decor
- 100 g fructe de pădure proaspete
- 50 – 100 ml sos desert fructe de pădure Dr. Oetker Professional
Mod de preparare aluat fraged:
- Se spumează untul cu oul şi apoi se adaugă mixul pentru prăjituri și tarte Dr. Oetker Professional şi se amestecă până la omogenizare;
- Obţinem un aluat fraged care fie se folosește imediat, așa cum am procedat noi, fie se pune la frigider în folie alimentară şi se lasă la rece 30 min;
- Se întinde aluatul într-un cerc cu diametrul de 24 cm aşezat pe tava tapetată cu hârtie de copt sau în forma dorită şi se coace la 170 ⁰ C, timp de 15-20 min;
Mod de preparare umplutură:
- Se amestecă Mixul Crème Olé vanilie Dr. Oetker Professional cu laptele şi apoi adăugăm crema de brânză, zahărul, ouăle, vanilia şi amestecăm totul până la omogenizare;
- Compoziţia de brânză se toarnă peste aluatul copt şi se coace la 150 ⁰ C timp de 50-60 min.;
- După răcire se păstrează la frigider şi înainte de servire se porționează;
Decor:
Se decorează cu Sosul desert fructe de pădure Dr. Oetker Professional şi cu fructe de pădure proaspete.