Crème Olé şi Musli Vitalis by Constantin Ghimpu
Crème Olé şi Musli Vitalis by Constantin Ghimpu

Chef Constantin Ghimpu vine cu o propunere de desert de vară pe cât de savuroasă, pe atât de simplu de făcut. Cu doar 5 ingrediente și cel mult 30 de minute pentru preparare și asamblare.

10 porții

Ingrediente

  • 160 g de Crème Olé cu gust de vanilie
  • 800 ml de lapte rece 3,5% grăsime
  • 250 g de Musli Vitalis Crocant (sortiment în funcție de preferințe)
  • 150 g de căpșuni proaspete
  • 150 g de mentă proaspătă

Mod de preparare:

  • Cu ajutorul mixerului, se amestecă Crème Olé cu laptele rece timp de 1 minut la viteză mică, apoi încă 3 minute la viteză mare.
  • Se împarte în 2 părți cantitatea rezultată: jumătate de cremă se lasă simplă, iar în cealalată jumătate se adaugă menta tocată mărunt și se amestecă bine.
  • Se pun cele 2 părți în posh-uri separate și se lasă la frigider pentru 15 minute.

Montarea cupelor de desert:

  • Se toarnă în fiecare pahar întâi un strat din crema în care s-a adăugat mentă, apoi un strat din cremă simplă.
  • Se adăugă deasupra Musli Vitalis Crocant și căpșuni proaspete.

 

 

Crème Olé şi Musli Vitalis by Constantin Ghimpu

Dr. Oetker Professional este nu doar un furnizor de materii prime, ci un furnizor de soluții.

Descoperă cum putem lucra împreună