10 porții
Ingrediente
- 160 g de Crème Olé cu gust de vanilie
- 800 ml de lapte rece 3,5% grăsime
- 250 g de Musli Vitalis Crocant (sortiment în funcție de preferințe)
- 150 g de căpșuni proaspete
- 150 g de mentă proaspătă
Mod de preparare:
- Cu ajutorul mixerului, se amestecă Crème Olé cu laptele rece timp de 1 minut la viteză mică, apoi încă 3 minute la viteză mare.
- Se împarte în 2 părți cantitatea rezultată: jumătate de cremă se lasă simplă, iar în cealalată jumătate se adaugă menta tocată mărunt și se amestecă bine.
- Se pun cele 2 părți în posh-uri separate și se lasă la frigider pentru 15 minute.
Montarea cupelor de desert:
- Se toarnă în fiecare pahar întâi un strat din crema în care s-a adăugat mentă, apoi un strat din cremă simplă.
- Se adăugă deasupra Musli Vitalis Crocant și căpșuni proaspete.
