 
380 g Mix pentru prăjituri şi tarte Dr. Oetker
1 ou
100 g margarină sau unt
110 g Crème Pâtissière Dr. Oetker
0,5 ml lapte rece
2 plicuri Finesse Coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
3 albuşuri
150 g Zahăr pudră cu aromă de vanilie Dr. Oetker
1. Se omogenizează untul cu oul.
 2. Se adaugă Mix-ul pentru prăjituri şi tarte Dr. Oetker amestecând cu mâna până se încorporează toată cantitatea.
 3. Aluatul obţinut se acoperă cu folie alimentară şi se pune la rece minim 1 oră.
1. În vasul mixerului se pune laptele rece.
 2. Se adaugă praful de Crème Pâtissière şi se spumează crema la viteză mare până se omogenizează şi îşi schimbă consistenţa.
 3. La final adăugăm plicurile de Finesse lămâie.
1. Se încălzesc albuşurile împreună cu zahărul pe bain-marie.
 2. Se spumează până se răcesc, îşi schimbă culoarea, consistenţa şi îşi dublează volumul.
1. Se pregăteşte un cerc pentru copt cu diametrul de 24 cm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
 2. Se întinde aluatul fraged în cerc apoi se adaugă crema de vanilie.
 3. Se coace tarta la 170–180°C timp de 25-30 min.
 4. Se lasă să se răcească şi se păstrează la frigider la 4°C.
Înainte de servire se porţionează în 10 porţii şi se decorează fiecare porţie cu bezea.
 La final se pudrează cu Zahăr pudră cu aromă de vanilie Dr. Oetker şi se arde cu lampa.