Foodservice & Hospitality Expo
Foodservice & Hospitality Expo

Eficiență și creativitate pentru restaurant și satisfacție pentru clienți. Asta am urmărit să le facilităm profesioniștilor din industria ospitalității care ne-au vizitat la prima ediție Foodservice & Hospitality Expo, un eveniment organizat de Horeca Insight, care a avut loc între 20 și 22 octombrie 2018, la Romexpo.

 

Echipa Dr. Oetker Professional a venit pregătită cu soluții integrate pentru profesioniștii care vor să fie creativi și eficienți în același timp.

 

Pentru doza de inspirație, am apelat la talentul lui Jakob Hausmann – Master in culinary art și know-how-ul Gabrielei Pascaru, inginer tehnolog în cadrul Dr. Oetker Professional, care au pregătit pe loc mai multe variante de cheesecake. Pe parcursul demonstrației culinare, aceştia au folosit produsele Dr. Oetker Professional demonstrându-le beneficiile: sunt ușor de utilizat, ajută la diminuarea costurilor și garantează reușita preparatului final de fiecare dată.

 

Crème Olé cu gust de vanilie

Mix pentru blat de prăjituri și tarte

Sos pentru desert cu gust de caramel

Sos pentru desert cu gust de fructe de pădure

Foodservice & Hospitality Expo

 

Calitatea produselor a fost confirmată de participanții care au avut ocazia să guste desertul preparat în fața lor. Evenimentul s-a încheiat cu multe felii de cheesecake împărțite privitorilor și cu schimburi de cărți de vizită pentru profesioniștii care au nevoie de un furnizor de soluții, nu doar de materii prime.

 

 

Foodservice & Hospitality Expo

 

Pentru detalii despre următoarele evenimente la care participăm, noutăți pentru profesionști și informații suplimentare despre produse, urmărește pagina de Facebook și website-ul.

Dr. Oetker Professional este nu doar un furnizor de materii prime, ci un furnizor de soluții.

Descoperă cum putem lucra împreună