Reţete

Mix pentru blat de prăjituri și tarte

Se prepară uşor, rapid şi cu ingrediente la îndemâna oricui.

Diversitate în preparare: se pot obţine mai multe tipuri de prăjituri şi tarte, în funcţie de ingredientele adăugate.

Rezultate sigure.

Raport bun calitate - preţ - cantitate.

Gramaj: 1520 g
Informaţii nutriţionale:Per 100 g
Valoare energetică

1,550 KJ

365 Kcal

Grăsimi

    - din care acizi grași saturaţi

0.5 g

0.1 g

Glucide

    - din care zaharuri

85 g

42 g

Proteine 4.9 g
Sare 1.3 g

 

Faină albă de grâu de tip 480, zahăr, amidon din cartofi, agenți de afânare (difosfat disorbic, bicarbonat de sodiu), sare, aromă. Poate conține: lapte.

Se preîncalzește cuptorul electric la 180°C, cu aer cald 170°C, cu gaz treapta 2-3.

Blat tarte: Se amestecă într-un vas 380 g mix, 1 ou și 100 g unt/margarină rece (de la frigider) tăiat(ă) cubulețe. Se framântă până la obținerea unui aluat dens și omogen, după care se coace aprox. 25-30 min.

Acest mix poate fi baza pentru diverse rețete, în funcție de ingredientele adăugate (cheesecake, tarte și diverse prăjituri). Se obțin aprox. 4 tarte / prăjituri de 26-28 cm. Pentru temperatura utilizată și pentru durata de coacere, vă rugăm să țineți cont de indicațiile de coacere ale cuptorului dvs. și, de asemenea, de rețeta produsului final în care utilizați aluatul.