Reţete

Mix pentru foi de ruladă

Se prepară uşor, rapid şi cu ingrediente la îndemâna oricui.

Diversitate în preparare.

Rezultate sigure.

Raport bun calitate - preţ - cantitate.

Gramaj: 896 g
Informaţii nutriţionale:Per 100 g
Valoare energetică

1,618 KJ

382 Kcal

Grăsimi

    - din care acizi grași saturaţi

2.1 g

1.8 g

Glucide

    - din care zaharuri

83 g

48 g

Proteine 6.7 g
Sare 0.86 g

 

Faină albă de grâu de tip 480, zahăr, lapte praf degresat, emulsifiant (esteri ai acidului lactic cu mono- și digliceridele acizilor grași, esteri ai acidului acetic cu mono și digliceridele acizilor grași), sirop de glucoză, agenți de afânare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), agent gelatinizant (gumă de celuloză), sare, stabilizator (difosfați), colorant (beta-caroten).

1. Se preîncalzește cuptorul electric la 200°C, cu aer cald 180°C, cu gaz la treapta 2-3. Vă rugăm să țineți cont de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.
2. Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru foile de ruladă, apa, ouăle, apoi se amestecă cu mixerul la viteză mare timp de 3 minute. Pentru cantități mai mari se mărește timpul de amestecare.
3. Se întinde compoziția (1,5 cm) în tava tapetată cu hârtie de copt. Durata de coacere 8 - 10 minute. Din 112 g mix, 30 ml apă, 2 ouă se poate obține o foaie de ruladă (30x40 cm). Din 896 g mix, 240 ml apă, 16 ouă se pot obține 8 foi de ruladă.