Fursecuri cu musli

Fursecuri cu musli

Ingrediente

380 g Mix pentru prăjituri şi tarte
1 ou
100 g margarină sau unt
½ plic Finesse Coajă rasă de lămâie
100 g Musli Vitalis cu fructe

Mod de preparare:

 

1. Se preîncălzeşte cuptorul:
- electric 180°C, aer cald 160°C, cu gaz la treaptă 2-3.
Vă rugăm să ţineţi cont de indicaţiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.

 

2. Se omogenizează untul cu oul
- se adaugă Mix-ul pentru prăjituri şi tarte amestecând cu mâna până se încorporează toată cantitatea;
- aluatul obţinut se acoperă cu folie alimentară şi se pune la rece minim 1 oră;
- aluatul obţinut îl împărţim în 16 bucăţi şi îl modelăm sub formă de biluţe pe
care le ungem cu ou şi le tăvălim prin cereale;
- aplatizăm fiecare fursec, le aşezăm pe tava de copt tapetată cu hârtie
pergament şi le coacem la 180°C.
Timp coacere: aproximativ 15 min.

 

3. Se pregăteşte crema pentru decor spumând untul cu zahărul pudră, după care adăugăm răzătura de lime.

Timp coacere: 20-25 min.

 

Mod de prezentare:

Se pot pudra cu zahăr pudră sau putem decora cu un grătar de ciocolată.

Obține o ofertă personalizată

Alătură-te comunității Dr. Oetker Professional!

Trimitem lunar rețete și inspirație pentru profesioniștii industriei HORECA.

Abonare la newsletter