Fursecuri cu scorțișoară și zahăr brun

Fursecuri cu scorțișoară și zahăr brun

Ingrediente

380 g Mix pentru prăjituri şi tarte Dr. Oetker
1 ou
100 g margarină sau unt
½ plic Finesse de lămâie
75 g zahăr brun
10 g scorţişoară

Mod de preparare:

1. Se preîncălzeşte cuptorul: electric - 180°C, aer cald - 160°C, cu gaz - la treaptă 2-3.
Vă rugăm să ţineţi cont de indicaţiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.

 

2. Se omogenizează untul cu oul şi plicul de finesse
- se adaugă Mix-ul pentru prăjituri şi tarte amestecând cu mâna până se încorporează toată cantitatea;
- aluatul obţinut se modelează sub forma de rulouri, se înfoliază şi se dă la rece pentru minim 1 oră;
- rulourile de aluat se ung cu ou şi se tăvălesc prin amestecul de zahăr şi scortişoară;
- apoi le tăiem la dimensiunea dorită şi le aplatizăm;
- aşezăm fursecurile pe tava de copt tapetată cu hârtie pergament.
Timp de coacere: aproximativ 15 min.

 

Mod de prezentare:

Se servesc ca atare la ceai sau cafea, mai ales în sezonul rece.

Obține o ofertă personalizată

Alătură-te comunității Dr. Oetker Professional!

Trimitem lunar rețete și inspirație pentru profesioniștii industriei HORECA.

Abonare la newsletter