Parfe de căpșuni

Parfe de căpșuni

Pentru luna lui “Cuptor”, Jakob Hausmann vine cu o opțiune ideală de desert, care răcorește și îndulcește în aceeași măsură: parfe de căpșuni. În plus, arată de-a dreptul spectaculos și încântă și privirea, nu doar simțurile.

Ingrediente

Compoziție:

250 g piure căpșuni

120 g zahăr pudră cu aromă de vanilie Dr. Oetker Professional

100 g cremă de brânză sau iaurt gras

150 g frișcă lichidă

150 ml lapte

50 g Crème Olé vanilie Dr. Oetker Professional

2 g piper negru

Câteva frunze mentă proaspătă

Decor:

100 g căpșuni proaspete

50 g fructe de pădure proaspete

Mod de preparare:

 

Compoziție:

Frișca lichidă și laptele se amestecă cu Mixul de Crème Olé vanilie Dr. Oetker Professional până când își schimbă consistența.

 

Apoi adăugăm crema de brânză sau iaurtul, piperul și frunzele de mentă tăiate fin.

 

Piureul de căpșuni se amestecă cu zahărul pudră cu aromă de vanilie Dr. Oetker Professional și se adaugă în compoziția de mai sus.

 

Compoziția obținută se pune într-o formă de chec tapetată cu folie de plastic, se acoperă cu folie și se pune la congelator până a doua zi.

 

 

Decor:

Se porționează și se decorează cu căpșuni și fructe de pădure proaspete.

Obține o ofertă personalizată

Alătură-te comunității Dr. Oetker Professional!

Trimitem lunar rețete și inspirație pentru profesioniștii industriei HORECA.

Abonare la newsletter