Final de 2019. Topul activităţilor Dr. Oetker Professional
Final de 2019. Topul activităţilor Dr. Oetker Professional

Se încheie un nou an plin de provocări pentru profesioniștii din industria ospitalității, un prilej perfect să trecem în revistă tot ce am reușit să construim împreună în 2019.

CAMPANII

Prin produsele noastre oferim mereu garanția unui rezultat reușit, așa că, pentru campaniile naționale, ne-am gândit ca și premiile oferite să fie tot garantate. De două ori pe an, răsplătim achizițiile cu vouchere care îți permit să cumperi produse care te inspiră și susțin în bucătărie.

Campania de toamna-iarnă e activă chiar acum, așa că e momentul perfect să îți refaci stocurile. Achiziționează produsele participante Dr. Oetker Professional, în perioada 1 noiembrie 2019 – 31 ianuarie 2020, și, în funcție de pragul atins, câștigi garantat un voucher eMAG sau un card cadou IKEA cu o valoare care crește odată cu valoarea achizițiilor tale. Detalii aici.

Final de 2019. Topul activităţilor Dr. Oetker Professional

EVENIMENTE

Ne bucură orice oportunitate de a ne întâlni cu bucătari, manageri și proprietari de restaurante. Astfel, de-a lungul anului, am participat la cele mai importante evenimente de profil din industria ospitalității: Taste Ambassadors, Școala de vară de la HoReCa School, Foodserve & Hospitality de la Romexpo, conferința Top Culinary Trends. 

În funcție de profilul evenimentului, am oferit degustări de produse, sesiuni de informare sau demonstrații culinare realizate de profesioniști care inspiră.

 

Final de 2019. Topul activităţilor Dr. Oetker Professional

 

Pe lângă acestea, la final de an am organizat și propriul eveniment, iar reacțiile pozitive ne încurajează să creștem numărul lor în 2020.

 

COLABORĂRI

Demonstrațiile nu puteau fi realizate fără cei doi colaboratori ai noștri din 2019, cărora profităm de ocazie să le mulțumim pentru implicare: Jakob Hausmann - Master in culinary art (Executive Chef la restaurantul Mica Elveție) și Gabriela Pascaru (inginer tehnolog).

Cei doi au creat în fața publicului rețete noi, care au demonstrat eficiența, versatilitatea și creativitatea produselor Dr. Oetker Professional.

 

CONȚINUT ORIGINAL

Pregătim mereu pe site noi articole care să te inspire, motiveze și informeze. În 2019, cel mai popular a fost cel dedicat experiențelor memorabile pe care le poți oferi în restaurant.

Dacă nu ai apucat încă, intră în secțiunea Noutăți și citește și despre alte teme actuale: plata fără cash, automatizare, sustenabilitate, economisire sau noile generații de clienți.

De asemenea, vizitează secțiunea de Rețete. Din feedback-ul primit în concursul nostru de pe facebook, cea mai populară pare să fie cea Bailey’s Mousse Cake.

 

La final de an, le mulțumim tuturor profesioniștilor pentru încrederea acordată de fiecare dată când au cumpărat produse Dr. Oetker Professional. Să avem un an nou plin de inspirație și succes! 


Dr. Oetker Professional este nu doar un furnizor de materii prime, ci un furnizor de soluții.

Descoperă cum putem lucra împreună