Cheesecake

Cheesecake

Întâmpinăm sezonul cald pregătiți cu un desert răcoritor! Jakob Hausmann îți pune la dispoziție cea mai simplă și eficientă rețetă de cheesecake, ușor de adoptat în meniul de deserturi al restaurantului tău.

Ingrediente

Aluat fraged:

165 g Mix pentru blat de prăjituri și tarte

1 ou

50 g de unt

 

Umplutură:

800 g de cremă de brânză

10 g de Zahăr Vanilinat

1 plic de Finesse de lămâie

120 g de zahăr

50 g de Pudding cu gust de vanilie

100 g de gem de căpșuni

 

Decor:

100 g de afine

100 g Sos pentru desert cu gust de fructe de pădure

50 g de fulgi de migdale

Mod de preparare:

 
Aluat fraged:

Se spumează untul cu oul şi apoi se adaugă mixul pentru prăjituri și tarte Dr. Oetker Professional şi se amestecă până la omogenizare.

Obţinem un aluat fraged care se pune la frigider în folie alimentară şi se lasă la rece 30 min.

Se întinde aluatul într-un cerc cu diametrul de 24 cm aşezat pe tava tapetată cu hârtie de copt sau în forma dorită şi se coace la 170 ⁰ C, timp de 15 min.

Se unge aluatul copt cu gemul de căpșuni.

 

Umplutură:

Se amestecă mixul pentru budincă de vanilie cu laptele şi apoi se adaugă crema de brânză, zahărul, ouăle, Finesse de lămâie, zahărul vanilinat şi se amestecă totul până la omogenizare;

Compoziţia de brânză se toarnă peste aluatul copt şi se coace la 150 ⁰ C timp de 50-60 min.

 

Decor:

După răcire se păstrează la frigider, iar înainte de servire se poate decora pe margine cu fulgi de migdale, cu afine proaspete și cu sosul pentru desert cu gust de fructe de pădure.

Obține o ofertă personalizată

Alătură-te comunității Dr. Oetker Professional!

Trimitem lunar rețete și inspirație pentru profesioniștii industriei HORECA.

Abonare la newsletter