Tort de morcovi

Tort de morcovi

Prima rețetă din această toamnă propusă de Jakob Hausmann este pe cât de ușor de făcut, pe atât de delicioasă și versatilă din punctul de vedere al aranjamentului în farfurie! În plus, completează la perfecție aerul tomnatic cu arome clasice care se potrivesc perfect acestui sezon.

Ingrediente

Pentru 10 porții avem nevoie de:
Aluat fraged:

400 g morcovi

8 ouă

300 g zahăr

400 g fulgi de migdale

100 g Mix pentru prăjituri și tarte Dr. Oetker Professional

5 g scorțișoară

1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker

 
Glazură:

200 g zahăr pudră cu aromă de vanilie Dr. Oetker Professional

75 ml suc de lămâie

30 g fistic cubulețe

Felii de morcov deshidratat

 

Mod de preparare:

 
Aluat fraged:

Se amestecă ouăle cu zahărul și apoi cu morcovii rași și fulgii de migdale.

Adăugăm Mixul pentru prăjituri și tarte Dr. Oetker Professional, scorțișoara și plicul de Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker Professional și omogenizăm totul.

Aluatul obținut se coace într-un cerc cu diametrul de 22 cm, la 175 ⁰ C timp de 25-30 de minute.

 
Decor:

După răcire, se decorează cu glazura de zahăr pudră cu aromă de vanilie Dr. Oetker Professional și sucul de lămâie și se porționează.

Deasupra putem decora cu aveline de frișcă și felii de morcov deshidratat.

Obține o ofertă personalizată

Alătură-te comunității Dr. Oetker Professional!

Trimitem lunar rețete și inspirație pentru profesioniștii industriei HORECA.

Abonare la newsletter