Reţete

Mix pentru blat de prăjituri şi torturi

Se prepară uşor, rapid şi cu ingrediente la îndemâna oricui.

Diversitate în preparare.

Rezultate sigure.

Raport bun calitate - preţ - cantitate.

Gramaj: 1350 g
Informaţii nutriţionale:Per 100 g
Valoare energetică

1,628 KJ

384 Kcal

Grăsimi

    - din care acizi grași saturaţi

2.35 g

2.1 g

Glucide

    - din care zaharuri

85 g

50 g

Proteine 4.9 g
Sare 1.1 g

 

Zahăr, făină albă de grâu de tip 480, emulsifiant (esteri ai acidului lactic cu mono și digliceridele acizilor grași, esteri ai acidului acetic cu mono- și digliceridele acizilor grași), agent de afânare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), sirop de glucoză, lapte praf degresat, aromă, colorant (beta-caroten), stabilizatori (difosfați).

1. Se preîncalzește cuptorul: electric la 180°C, cu aer cald 160°C, cu gaz la treapta 2-3. Vă rugăm să țineți cont de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.
2. Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru blat, ouăle, apa și se amestecă cu mixerul la viteză mare timp de 3 - 5 minute. Pentru cantități mai mari se mărește timpul de amestecare.
3. Se întinde compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Durata de coacere este: 30 – 35 minute.