Se prepară uşor, rapid şi cu ingrediente la îndemâna oricui.
Diversitate în preparare.
Rezultate sigure.
Raport bun calitate - preţ - cantitate.
| Informaţii nutriţionale: | Per 100 g |
|---|---|
| Valoare energetică |
1,628 KJ 384 Kcal |
|
Grăsimi - din care acizi grași saturaţi |
2.35 g 2.1 g |
|
Glucide - din care zaharuri |
85 g 50 g |
| Proteine | 4.9 g |
| Sare | 1.1 g |
Zahăr, făină albă de grâu de tip 480, emulsifiant (esteri ai acidului lactic cu mono și digliceridele acizilor grași, esteri ai acidului acetic cu mono- și digliceridele acizilor grași), agent de afânare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), sirop de glucoză, lapte praf degresat, aromă, colorant (beta-caroten), stabilizatori (difosfați).
1. Se preîncalzește cuptorul: electric la 180°C, cu aer cald 160°C, cu gaz la treapta 2-3. Vă rugăm să țineți cont de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.
2. Într-un vas pentru mixer se pun mixul pentru blat, ouăle, apa și se amestecă cu mixerul la viteză mare timp de 3 - 5 minute. Pentru cantități mai mari se mărește timpul de amestecare.
3. Se întinde compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Durata de coacere este: 30 – 35 minute.