Reţete

Mix pentru Crème Pâtissière

Produs termostabil, utilizat atât în preparatele cu pregătire rece, cât şi în cele cu pregătire caldă.

Bază de plecare pentru o varietate de deserturi cu diferite gusturi şi texturi.

Uşor de pregătit şi de păstrat.

Gramaj: 1100 g
Informaţii nutriţionale:Per 100 g
Valoare energetică

1,635 KJ

385 Kcal

Grăsimi

    - din care acizi grași saturaţi

0 g

0 g

Glucide

    - din care zaharuri

96 g

54 g

Proteine 0 g
Sare 0.34 g

 

Zahăr, amidon modificat din cartofi, agent gelatinizant (caragenan standardizat cu zaharuri), colorant (beta caroten), stabilizatori (fosfat disodic și difosfat tetrasodic), aromă.

Pentru o porție (110 g mix – 500 ml lapte rece):
Într-un vas se pune mixul pentru Crème pâtissière, se adaugă laptele rece și se amestecă cu un mixer electric 3 minute la viteză mare. Pentru cantități mai mari se mărește timpul de amestecare, până se obține o cremă lucioasă și legată. Crema se folosește imediat după preparare.